Afgelast | Meimarkt

Vandaag weer de gezellige Meimarkt in Haaksbergen. Het hele centrum is gevuld met marktkramen, uitstallingen en eetkramen, volop muziek en de winkels zijn geopend.

!! Vanwege het coronavirus heeft de organisatie dit evenement afgelast. Meer informatie over het coronavirus op www.rivm.nl

Meimarkt

Ook dit jaar weer met een grote variƫteit aan kramen en natuurlijk ook met lekkers voor de innerlijke mens. De Meimarkt start om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Vanaf 12.00 uur zijn de winkels geopend. Ook tijdens de Meimarkt: grote Kinderrommelmarkt en Voorjaarskermis.

Deelnemen aan de Meimarkt (*1)?

Interesse in een kraam of plaats op de Meimarkt? Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.

Meer informatie

Meer informatie en/of vragen? Neem contact op via of T 06 16112290.

(1) De Meimarkt is al ruim voorzien van van standhouders met bedtextiel, tuperware en een oliebollenkraam. Standhouders met dit aanbod kunnen zich niet meer aanmelden.

Organisatie Meimarkt: Haaksbergse Ondernemersvereniging.

Nog meer te doen in Haaksbergen!

Kom een stroomtreinrit maken

Combineer de Meimarkt met een bezoek aan Museum Buurtspoorweg. Hier is van alles te beleven, het museum heeft activiteiten voor jong en oud. Zo kun je een speurtocht doen door het museum, kan iedereen de stoere locomotievenloods en de ambachtelijke werkplaats bezoeken en als hoogtepunt maak je een onvergetelijke rit met een nostalgische stoomtrein. Een retour van Haaksbergen naar Boekelo duurt ongeveer anderhalf uur. Meer info en tickets: www.museumbuurtspoorweg.nl.

Wanneer

  • -

Prijzen

  • gratis Entreeprijs

Locatie

Centrum Haaksbergen

Adres
Markt, 7481 HS

Tip je vrienden

facebook twitter